Ще 10 авто для евакуації та роботи захисників України

«Фундація Течія» придбала і передала українським захисникам чергові 10 автомобілів. Вартість допомоги — понад 3,1 млн грн.

Ще 10 авто для евакуації та роботи захисників України

Всі авто, які придбала Фундація, різні і для різних цілей. Повнопривідний KIA допомагає працювати воїнам в районі Бахмуту, мінівен Volkswagen та мікроавтобус Renault — займаються евакуацією на Вугледарському напрямі, мікроавтобус Volkswagen — працює в «Культурному десанті» і перевозить артистів та психологів для підтримки військових на Херсонщині та Запоріжжі.

Три карети швидкої допомоги працюють з фахівцями Національного Університету оборони України — допомагають евакуйовувати поранених, і ще два повнопривідних авто працюють на Херсонському напрямку.

«Автомобіль у зоні бойових дій і поблизу неї — це розхідний матеріал, тим не менш, наша команда завжди шукає надійні авто, які зможуть прослужити якнайдовше. Віримо, що кожне з 10 авто зробить свою роботу і допоможе врятувати десятки життів», — коментує Юна Чейс,  голова правління ГО «Фундація Течія».

Нагадаємо, Загалом після повномасштабного вторгнення росії в Україну ГО «Фундація Течія» придбала для Сил оборони України транспортних засобів на понад 27 млн грн ($745 тис. за курсом НБУ). Детальний звіт про всю підтримку ЗСУ за посиланням.

ua en