«Фундація Течія» придбала евакуаційне авто для прикордонників

Мікроавтобус Citroen Jumper уже виконує функції санітарного автомобіля у розпорядженні Краматорського прикордонного загону Державної прикордонної служби України.

«Фундація Течія» придбала евакуаційне авто для прикордонників

На запит Головного військово-медичного клінічного центру Державної прикордонної служби України ГО «Фундація Течія» придбала та привезла в Україну дизельний мікроавтобус Citroen Jumper  2016 року випуску вартістю 650 тис. грн.

В Головному військово-медичному клінічному центрі Державної прикордонної служби України розповіли, що одразу передали авто на потреби Краматорського прикордонного загону Державної прикордонної служби України. Він захищає східні рубежі, зокрема, бере участь в обороні Бахмута – однієї з найгарячіших точок на фронті. Мікроавтобус уже допомагає в евакуації поранених.

«Фундація Течія» продовжує забезпечувати автомобілями Сили оборони України. Зараз у роботі – ще один мікроавтобус для медичних та евакуаційних цілей і два позашляховики загальною вартістю понад 1,5 млн грн. Найближчим часом вони будуть передані військовим.

Загалом після повномасштабного вторгнення росії в Україну ГО «Фундація Течія» придбала для Сил оборони України транспортних засобів на понад 27 млн грн ($745 тис за курсом НБУ). Детальний звіт про всю підтримку ЗСУ за посиланням.

ua en