«Фундація Течія» передала ще 14 тисяч одиниць одягу захисникам України

Громадська організація «Фундація Течія» забезпечила жіночим та чоловічим одягом військових, які виконують завдання з оборони України, охороняють кордони та працюють в тилу.

«Фундація Течія» передала ще 14 тисяч одиниць одягу захисникам України

Вартість чергової поставки одягу сягнула позначки 6 млн грн. Протягом останніх двох місяців його відшили кілька українських фабрик на замовлення «Фундації Течія» — це дозволяє проконтролювати якість та підтримати українських виробників.

Захисникам та захисницям передали лонгсліви з армованої тканини, вітровки, бафи, куртки, піжами, комплекти натільної білизни, розгрузки, нижню білизну, футболки, шапки, шеврони, штани, а також тактичні аптечки та мішки на затяжці.

«В нинішніх умовах одяг для військових — це розхідний матеріал, який потрібно регулярно оновлювати. Далеко не завжди є можливість прати одяг, а після певних завдань — одяг просто треба викинути. Тому ми налагодили процес регулярного забезпечення підрозділів, які до нас звертаються по допомогу», — коментує Олег Крот, директор ГО «Фундація Течія» та керівний партнер холдингу TECHIIA.

Нагадаємо, у квітні «Фундація Течія» звітувала про передачу одягу та аксесуарів Силам оборони України на понад 5 млн грн. Зокрема, тоді передали понад 2,5 тис. флісових курток, 1,5 тис. комплектів білизни, 1,2 тис. лонгслівів, 1 тис. аптечок, а також бафи, кальсони, футболки, шапки та маскувальні костюми.

Загалом після повномасштабного вторгнення росії в Україну «Фундація Течія» придбала та передала захисникам України і постраждалим внаслідок війни необхідних речей на майже 858 млн грн. Це, насамперед, бронежилети та шоломи, тепловізори та оптика, генератори, тактичний одяг і спорядження, дрони та звʼязок, тактична медицина та ліки. Детальний звіт з розподілом по категоріях та інфографікою — за посиланням. Додатково допомагали засновники холдингу особисто.

ua en