«Допомагає кожен вчинок»: продюсер і бізнесмен Джеймс Гавсі закликав світ підтримати Україну

Продюсер, подкастер і бізнесмен Джеймс Гавсі закликав кожного робити все можливе для України. Про це він заявив під час звернення, ініційованого «Фундацією Течія» в межах ініціативи #StandwithUkraine

«Допомагає кожен вчинок»: продюсер і бізнесмен Джеймс Гавсі закликав світ підтримати Україну

«Весь світ спостерігає за тим, що відбувається в Україні. Ми бачимо смерть і руйнування в режимі реального часу. Ми бачимо, як сім’ї розривають – буквально. Ми бачимо, що життя знищуються або принаймні змінюються назавжди. Ми є свідками того, що красива та яскрава країна перетворюється на поле битви», – сказав Джеймс Гавсі у зверненні, записаному на WePlay Esports Arena L.A в Лос-Анджелесі.

Продюсер зазначив, що водночас ми стаємо свідками одних із найбільших прикладів героїзму та людяності. Увесь світ бачить стійкість і дух українського народу. Люди у Сполучених Штатах, Канаді й інших країнах світу глибоко переживають цю війну та хочуть допомогти.

Він поділився планом, як кожен може підтримати Україну:

  • зробити пожертву через велику благодійну організацію;
  • ділитися у соцмережах дописами, які розповідають, що відбувається з українцями;
  • говорити про події в Україні так, щоб вас почули.

«Все це допомагає. Факти говорять самі за себе. Перше – неймовірні люди, герої України, неодмінно витримають. Друге – Україна виграє цю війну. Третє – життя повернеться в цю дивовижну країну. Але найважливіше – це те, що люди, бійці, герої України зараз потребують нашої підтримки як ніколи. Настав час для всіх нас активізуватися. Робіть все, що можете, і покажіть світу, що зараз ми як ніколи разом з Україною», – наголосив продюсер.

Нагадаємо, на запрошення «Фундації Течія» в межах ініціативи #StandwithUkraine на WePlay Esports Arena L.A. відео в підтримку України записали модель і письменниця Мей Маск, режисер Роланд Еммеріх, ІТ-підприємець Андрій Комаровський, посол Бельгії в США Гунтер Слеуваген, власник каршерингового бізнесу Іван Агапчев, інфлюенсерка Анна Шерман та інші відомі підприємці й лідери думок.

З початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну «Фундація Течія» придбала та відправила захисникам України і жертвам війни гуманітарної допомоги на понад 232 млн грн ($8 млн). Це броньовані засоби захисту, генератори, дрони, тактичний одяг, спорядження та харчування для жителів Києва і передмість. Підтримати «Фундацію Течія» можна за посиланням.

ua en