Президент «Фундації Течія» придбав підручники для української школи у Лімасолі

Учні та учениці початкової школи в Українському освітньому просторі «Крила» у місті Лімасол на Кіпрі розпочали навчальний рік з новими підручниками рідною мовою. Для дітей 2,3,4 класів та дошкільнят президент ГО «Фундація Течія» Олег Крот придбав необхідні навчальні матеріали та книжки.

Учні та учениці початкової школи в Українському освітньому просторі «Крила» у місті Лімасол на Кіпрі

Підручники з української мови та читання, математики, англійської мови, я досліджую світ, різні робочі зошити, плакати, діагностичні роботи та інші необхідні для навчання книжки за програмою «Нова українська школа» уже допомагають навчатися маленьким українцям на Кіпрі.

Підручники з української мови та читання, математики, англійської мови

«Наші учні отримали від благодійників повний комплект необхідних підручників, робочих зошитів та додатків, одним словом, усе, що потрібно для цікавого і результативного навчання протягом року. Дякуємо президенту «Фундації Течія» за підтримку», – коментує Ліля Лапєєва, засновниця та керівниця Українського освітнього простору «Крила».

У минулому навчальному році президент ГО «Фундація Течія» Олег Крот покрив частину вартості навчання дітей, а цьогоріч – виділив кошти на необхідні підручники. У «Крилах» здобувають освіту понад 30 дітей у нульовому, першому, другому та четвертому класах. Дітей навчають за програмою «Нова українська школа» (НУШ) у партнерстві зі школою в Україні. Відтак, учні отримують необхідні знання та документи, які без проблем дозволяють продовжити здобувати освіту в Україні чи Кіпрі.

«Через війну, яку росія розпочала проти України, ці діти опинилися далеко від рідного дому. Команда освітнього простору «Крила» дозволяє учням здобути якісну освіту рідної мовою, а ми допомагаємо зробити освіту фінансово доступною для вимушених переселенців», – пояснює президент ГО «Фундація Течія» Олег Крот.

Нагадаємо, крім школи на базі «Крил» діє український аматорський театр та простір спілкування для дорослих.

ua en