Команда TECHIIA гуртом здала кров для цивільних і військових

Акцію до Дня донора організували прямо в стінах одного з офісів холдингу. До групової донації долучилися 28 співробітників.

Команда TECHIIA гуртом здала кров для цивільних і військових

16 червня команда холдингу TECHIIA провела в київському офісі групову здачу крові. Акцію присвятили Всесвітньому дню донора. З організацією допомогла ініціатива «Агенти крові», а власне забір виконала медична бригада Центру крові Інституту серцево-судинної хірургії ім. М. М. Амосова, м. Київ.

У процедурі взяли участь 28 співробітників холдингу. Декілька з них стали донорами крові вперше. Попри гібридний режим роботи та вузький часовий слот для донації, вони з’їхалися в офіс та спільно здали 11,25 літра крові, яка потенційно врятує життя 75 людей. 

Уся зібрана кров пішла на потреби Інституту імені Амосова, де виконують операції на серці для цивільних і військових.

«Корпоративна донація — це справжній win-win захід. Люди не просто роблять добру справу поодинці, а гуртуються навколо допомоги тим, хто її потребує, буквально віддають частинку себе задля спільного добробуту. Це підсилює командний дух і підіймає настрій, що особливо цінно зараз, під час великої війни росії проти України. Ми плануємо продовжити цю добру традицію й далі», — говорить Наталія Вєтрова, Human Resources Lead холдингу TECHIIA.

ua en