«Фундація Течія» придбала для Дитячої лікарні №7 у Києві сучасний операційний стіл

КНП «Дитяча клінічна лікарня №7» – єдиний медичний заклад столиці, в якому надають послуги ургентної дитячої черепно-лицевої хірургії. Також в лікарні виконують унікальні планові операції з реконструктивної допомоги та реабілітації дітей з вродженими та набутими вадами черепно-лицевої ділянки.

«Фундація Течія» придбала для Дитячої лікарні №7 у Києві сучасний операційний стіл

Тепер в арсеналі лікарні зʼявився новий операційний стіл Serenada від польського виробника ALVO вартістю майже 1,1 млн грн. Його придбала та передала лікарні ГО «Фундація Течія», що входить до холдингу TECHIIA.

Головна особливість столу – 6 секцій та широкий набір аксесуарів, які дозволяють проводити симультантні операції – одночасні хірургічні маніпуляції фахівців різних профілів. Це особливо важливо в ургентних випадках – після травм чи ДТП. А наповнювач з ефектом памʼяті попереджає утворення пролежнів під час тривалих операцій.

Дізнавшись, що це благодійний проект, виробник столу безкоштовно укомплектував його додатковим двигуном. В парі з основними це гарантує 20 років роботи механізмів, які регулюють висоту та нахили кожної секції.

ua en