Діти війни з Київщини отримали плюшевих Патронів

«Фундація Течія» подарувала 40 м’яких іграшок «Пес-Патрон» дітям з Київської області, які постраждали внаслідок російського вторгнення в Україну.

Плюшеві пси Патрони для дітей | «Фундація Течія»

Дітьми опікується Фонд «Родина-Україна»: забезпечує психологічну, соціальну та фізичну реабілітацію, допомагає подолати симптоми ПТСР. За словами опікунів, плюшевий пес Патрон став для дітей уособленням безпеки, надійності, турботи та захисту.

Діти з плюшевою іграшкою «Пес-Патрон»
Діти з плюшевою іграшкою «Пес-Патрон»

«Під нашою опікою — понад 400 дітей. Частина з них втратила батьків під час війни, більшість були під окупацією у інших областях України, хтось залишився без житла. Для таких дітей ми організували довгострокову психологічну реабілітацію у Києві. А плюшеві Патрони стануть надійними напарниками дітей на цьому шляху», — розповідає Марія Куянцева, маркетолог БФ «Родина-Україна».

Ліцензійного плюшевого джек-рассел терʼєра за мотивами коміксу про пса Патрона розробила і пошила українська компанія WP Merchandise, що входить до холдингу TECHIIA. Іграшка безпечна для дітей, адже виготовлена з м’якої тканини і не викликає алергії. Плюшевий прототип легендарного собаки носить таку ж розгрузку, як і справжній Патрон, а також має власний нашийник з медальйоном.

Підопічним Фонду «Родина-Україна» потрібні не лише іграшки, тому тут будуть раді бачити кожного, хто хоче допомогти дітям з ПТСР відновлювати втрачене дитинство. 

Деталі на сайті організації.

ua en