Ольга Булигіна-Лазебнікова записала звернення щодо ініціативи #StandwithUkraine

Перше відео від ГО “Фундація Течія” для ініціативи #StandwithUkraine записала Ольга Булигіна-Лазебнікова, – Charity Networking Officer Фундації Течія. Зйомки відбулися на WePlay Esports Arena L.A.

partner logo

Ми робимо рух #StandwithUkraine більш інформаційно наповненим. Цей хештег ми використовуємо, щоб позначити підтримку України видатних людей, громадських діячів і бізнесменів. Ми записуємо відео із кіберспортивної WePlay WePlay Esports Arena L.A в Лос-Анджелесі, яку спеціально оформили в жовто-блакитних кольорах України — кольорах свободи!

Нагадаємо, що ГО “Фундація Течія”, яка є частиною холдингу TECHIIA, задіяла WePlay Arena Los Angeles, як майданчик для публічних людей із світу бізнесу, політики та розваг, які прагнуть висловити підтримку Україні у протистоянні російським загарбникам і долучається до всесвітньої ініціативи #StandwithUkraine.

До участі вже долучились ряд відомих людей серед яких підприємниця Анна Шерман, Генеральний консул Бельгії в Лос-Анжелесі Ґюнтер Слеуваген, керівний партнер Wealth and Investment Management Хатем Діаб та IТ-підприємець Андрій Комаровський.

Відео вже незабаром з’являться у соцмережах та на Youtube-каналі.


Підтримайте Україну в її боротьбі за свободу – долучайтесь до ініціативи #StandwithUkraine : https://techiia-fund.org

ua en