«Ми всі повинні стати разом і зупинити війну», – американська інфлюенсерка Анна Шерман записала звернення в підтримку України

Інфлюенсерка та підприємниця із США Анна Шерман під час звернення в рамках всесвітньої ініціативи #StandwithUkraine, яку підтримала ГО «Фундація Течія», закликала увесь світ обʼєднатися та підтримати Україну.

«Ми всі повинні стати разом і зупинити війну», – американська інфлюенсерка Анна Шерман записала звернення в підтримку України

Тисячі людей гинуть, а життя мільйонів людей ніколи не буде колишнім. Не віриться, що ми спостерігаємо таке в 21 столітті. Я прошу всіх у світі об’єднатися та підтримати Україну, підвищувати поінформованість та глибоко занурюватися в те, що відбувається. Це час, коли ми всі повинні стати разом і зупинити війну, – заявила Анна Шерман у зверненні, яке записала на WePlay Esports Arena L.A. 

Анна народилася в Ізраїлі, виросла в Росії а зараз розвиває бізнес в Сполучених Штатах та співпрацює з Мей Маск. Вона відгукнулася на пропозицію «Фундації Течія» і долучилася до всесвітньої ініціативи #StandwithUkraine, щоб своїм голосом посилити тисячі інших і зосередити увагу всього світу на Україні. Вона наголосила, що поки записує це звернення, українські діти залишаються в небезпеці і гинуть у війні.

Дорогі українці, мої рідні з України і мої друзі, дякую, що ви показуєте світу, що таке справжня сила. Я вірю у вас. Ні війні! Слава Україні! – додала Анна Шерман.

Нагадаємо, з ініціативи «Фундації Течія» на WePlay Esports Arena L.A. відео в підтримку України записали ІТ-підприємець Андрій Комаровський, посол Бельгії в США Гунтер Слеуваген, власник каршерінгового бізнесу Іван Агапчев та інші відомі підприємці та лідери думок.

Також «Фундації Течія» продовжує забезпечувати гуманітарною допомогою захисників України та жертв війни. Уже придбано та відправлено необхідних речей на майже 200 млн грн ($6,8 млн).

ua en