«Після війни Україна стане наступним Сінгапуром», – ІТ-підприємець записав звернення в підтримку України

Власник ІТ бізнесу у США Андрій Комаровський назвав повномасштабне вторгнення Путіна та Росії в Україну великим злочином і помилкою. На WePlay Esports Arena L.A. він записав звернення зі словами підтримки Україні в рамках всесвітньої ініціативи #StandwithUkraine.

«Після війни Україна стане наступним Сінгапуром», – ІТ-підприємець записав звернення в підтримку України

partner logo

«Те, що зараз відбувається, це криваве, підступне, повномасштабне вторгнення Путіна та Росії в Україну. Це великий злочин і помилка. Більшість росіян протягом багатьох років мовчки спостерігали, як Путін і російський уряд повільно, але впевнено еволюціонували у жорстоке кровожерливе зло. І тепер Росія збирається розплатитися за це своїм скасованим майбутнім. Наступні десятиліття будуть темні і безнадійні», – заявив Андрій Комаровський.

Він три роки жив в Україні, тож зізнається, що відчуває сильний біль, коли бачить наслідки ударів у знайомих йому місцях Києва, Харкова та Одеси. А поряд із великим болем відчуває гордість за українців. За те, як вони воюють і за те, що серед них – його друзі.

«Я твердо вірю, що після війни Україна стане наступним Сінгапуром чи Ізраїлем. Бо Україна отримала все. Талановиті та надзвичайно згуртовані люди, які готові боротися за своє майбутнє та будувати з нуля. Ми з тобою, Україно!» – наголосив Андрій Комаровський.

Нагадаємо, ГО «Фундація Течія», яка є частиною холдингу TECHIIA, задіяла WePlay Arena Los Angeles, як майданчик для публічних людей із світу бізнесу, політики та розваг, які прагнуть висловити підтримку Україні у протистоянні російським загарбникам і долучається до всесвітньої ініціативи #StandwithUkraine. Підтримати «Фундацію Течія» фінансово можна за посиланням.

ua en