Зірки всесвітньо відомого цирку підтримали Україну

Цирковий дует взяв участь у зйомках відео для TECHIIA Motorsports, де український прапор став лейтмотивом.

Зірки всесвітньо відомого цирку підтримали Україну

Артисти показали світу свою підтримку Україні мовою мистецтва. Вони виконували трюки на капоті спорткарів, які були спеціально підібрані для цих зйомок.

«Разом з TECHIIA Motorsports ми намагаємося привернути максимальну увагу до війни, в якій українці відважно захищаються уже понад 40 днів. Це жахливо і ми просто не можемо бути осторонь. Я рада що команда WePlay Esports також знайшла час та можливість долучитись до створення цього відео. Зараз дуже важливо підтримувати один одного», – коментує Ольга Лазебнікова, CMO каршерінгового сервісу TECHIIA Motorsports.

Відео було створено за підтримки каліфорнійської команди WePlay Esports, флагманської компанії кіберспортивної групи WePlay Holding.

Для зйомки відео TECHIIA Motorspots надала два свої найкращі авто в кольорах українського прапору і вже передає 20% від кожного замовлення ГО «Фундація Течія», яка закуповує і передає українцям гуманітарну допомогу.

«Ми в США не просто спостерігаємо за подіями в Україні, а активно підтримуємо українців. Як каршеринговий бізнес ми вирішили віддавати відсоток від вартості замовлень на потреби українців. Благодійну кампанію ми підсилили емоційним відео, в основі якого –  жовто-блакитні кольори українського прапору. Так наші клієнти одразу розумітимуть, що замовляючи сервіс у нас, вони підтримують українців», – пояснив Іван Агапчев, CEO TECHIIA Motorsports.

Нагадаємо, на сайті «Фундації Течія» ті, хто потребує допомоги, можуть заповнити відповідну заявку. А охочі фінансово підтримати допомогу захисникам України та жертвам війни можуть переказати кошти за посиланням. Ліміт одного переказу — 149 999 грн (4500 EUR), обмежень кількості платежів немає.

ua en