Холдинг TECHIIA увійшов у перелік компаній, які вклалися у перемогу України

Діловий портал delo.ua та рейтинговий журнал «ТОП-100. Рейтинги найбільших» склав ренкінг компаній, які у різні способи допомагають Україні під час війни. До списку увійшли понад 30 компанії, серед яких – холдинг TECHIIA.

Холдинг TECHIIA увійшов у перелік компаній, які вклалися у перемогу України

Редакції обох медіа відзначили компанії, які не тільки адаптувалися до умов війни, але й активно допомагають обороняти Україну від ворога та забезпечувати вимушено переміщених осіб.

Олег Крот, керівний партнер холдингу TECHIIA
Олег Крот, керівний партнер холдингу TECHIIA

Бізнес не може стояти осторонь, коли в країні війна. Більшість працівників компанній TECHIIA в Україні, багато офісів в Україні – тому одразу після повномасштабного вторгнення РФ ми мобілізували всі свої ресурси, щоб підтримати боротьбу українців за свої сводобу і  територію.

Це як вітчизняний бізнес, так і українські представництва глобальних компаній. Загалом до переліку увійшло 32 компанії, зокрема, TECHIIA, UNIT.City, EPAM, Київстар, Нова Пошта, Monobank та інші.

Максим Біроваш, редактор журналу «ТОП-100. Рейтинги найбільших»
Максим Біроваш, редактор журналу «ТОП-100. Рейтинги найбільших»

Український бізнес сьогодні – це велика частина оборони та опору окупантам. Компанії не лише зберегли левову частку робочих місць і сплачують податки, але й донатять сотні мільйонів гривень благодійним фондам для допомоги захисникам України та жертвам війни. Або ж допомагають безпосередньо через власні фонди, як це робить холдинг TECHIIA.

Нагадаємо, холдинг TECHIIA через ГО «Фундація Течія» придбав та передав захисникам України і жертвам війни гуманітарної допомоги на понад $8 млн (232 млн грн). Це броньовані засоби захисту, генератори, засоби розвідки та звʼязку, тактичний одяг та спорядження.

ua en