TECHIIA Motorsports запустила ініціативу на підтримку захисників України

20% від кожного замовлення будуть спрямовані на закупівлю бронежилетів та шоломів для українських захисників.

TECHIIA Motorsports запустила ініціативу на підтримку захисників України

Сервіс P2P-каршерингу TECHIIA Motorsports долучається до підтримки українських захисників, які прямо зараз боронять Україну від збройної агресії РФ. 20% від кожного замовлення буде спрямовано на ГО «Фундація Течія», яка купує бронежилети, шоломи та інших засобів захисту для українців. 

CEO TECHIIA Motorsports Іван Агапчев
CEO TECHIIA Motorsports Іван Агапчев

Ми в США не просто спостерігаємо за подіями в Україні, а активно підтримуємо українців. Сам я народився і виріс в Україні – мені не чужі кадри з Києва, Харкова, Маріуполя. Знаю, що народ Америки всіляко підтримує українців і тому вирішив дати ще одну можливість підтримати прагнення України вибороти свою свободу. Ви просто замовляєте у нас авто, а 20% від замовлення ми передаємо на допомогу Україні.

Нагадаємо, TECHIIA Motorsports є частиною холдингу TECHIIA. Ще в 2019 році засновники холдингу Олег Крот і Юрій Лазебніков заснували громадську організацію «Фундація Течія», яка вирішувала проблеми дитячої онкології в Україні. З початку повномасштабного вторгнення РФ в організації зʼявився новий проєкт «Підтримка сободи України». В рамках проєкту уже закуплено гуманітарної допомоги на суму близько $7,9 млн (231 млн грн).

ua en