Роланд Еммеріх пообіцяв зняти в Україні фільм про боротьбу за свободу

Американський кінорежисер Роланд Еммеріх («2012», «Післязавтра», «День незалежності») зніме в Україні фільм або серіал про боротьбу українців за свободу своєї країни та всього цивілізованого світу. Про ці наміри він заявив під час зйомок відеозвернення в підтримку України.

Роланд Еммеріх пообіцяв зняти в Україні фільм про боротьбу за свободу
Американський кінорежисер Роланд Еммеріх:

«Україна має бути відновлена. І я пообіцяв знімати фільми або телевізійні шоу там. Тому що українці потребують роботи, процвітання, щоб подолати цю страшну трагедію», — сказав режисер у зверненні.

Еммеріх хоче показати, як відвага та єдність українців зламали плани російської військової машини, розповісти велику історію боротьби за свободу України через історії військових і цивільних. Такими планами він поділився після зйомок звернення зі співзасновником холдингу TECHIIA Юрієм Лазебніковим.

співзасновник холдингу TECHIIA Юрій Лазебніков
Юрій Лазебніков, керівний партнер холдингу TECHIIA:

Режисер зокрема відомий своїми фільмами-катастрофами, але реальність перебила всі найгірші фантазії. Роланд Емеріх сказав мені, що його обов’язок кінотворця — показати світу, як Україна стала щитом усього цивілізованого світу. Так він хоче подякувати українцям, підтримати нашу культуру та економіку.

Нагадаємо, з ініціативи «Фундації Течія» на WePlay Esports Arena L.A. відео в підтримку України записали ІТ-підприємець Андрій Комаровський, посол Бельгії в США Гунтер Слеуваген, власник каршерінгового бізнесу Іван Агапчев, інфлюенсерка Анна Шерман та інші відомі підприємці та лідери думок.

Також «Фундації Течія» продовжує забезпечувати гуманітарною допомогою захисників України та жертв війни. Уже придбано та відправлено необхідних речей на 231 млн грн ($7,9 млн).

ua en