Спорядження та засоби захисту від «Фундації Течія» прибули до захисників

Очільники кількох областей України підтвердили, що спорядження та обладнання від «Фундації Течія» уже в руках захисників України. Відповідні дописи у соцмережах зробили голови Закарпатської, Харківської та Дніпровської ОВА.

Рюкзаки та спорядження для захисників України

В гарячі точки України прибули бронежилети, каски, генератори, тактичний одяг та спорядження, які «Фундація Течія» придбала у березні.

«До нас знову приїхали генератори, каски та бронежилети. Дякую Techiia Foundation та її керівнику Олегу Кроту. Разом ми сила!» – написав у Facebook Валентин Резніченко, очільник Дніпровської ОВА.

partner logo

«Харківщина отримала додаткову партію з 500 бронежилетів та 500 касок. Цю допомогу для наших військових придбали і доставили ГО Techiia Foundation. Не варто зайвий раз нагадувати, наскільки захисне спорядження сьогодні необхідне як на передовій оборони, так і службам міст, які працюють під обстрілами», – зазначив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

partner logo

«Днями отримали важливу допомогу для наших військових від команди благодійників з «Фундації Течія». Десятки бронежилетів, тактичних рюкзаків, оптику, засоби зв’язку та розвідки, генератори, тактичний одяг, спорядження та інші необхідні речі для ефективного виконання бойових завдань. Матеріальні засоби вже передані військовим», – написав Віктор Микита, голова Закарпатської ОВА.

partner logo

Нагадаємо, від початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну «Фундація Течія» придбала для захисників України та жертв війни гуманітарної допомоги на понад $12,5 млн. Бронежилети, каски, безпілотники, ноутбуки, тактичний одяг та спорядження, засоби звʼязку, генератори та оптика вже служать захисникам України в гарячих точках. А переселенці в Києві отримали гарячу їжу.

ua en