«На наших очах відбувається чисте зло», – американський інвестор Хатем Діаб про вторгнення РФ в Україну

Керівний партнер інвестиційної компанії з Лос-Анджелеса Хатем Діаб під час звернення в рамках всесвітньої ініціативи #StandwithUkraine, яку підтримала ГО «Фундація Течія», заявив, що українців вбивають лише через те, що вони українці.

«На наших очах відбувається чисте зло», – американський інвестор Хатем Діаб про вторгнення РФ в Україну

«Я сьогодні тут, щоб донести нашу підтримку українському народу. Ми щодня спостерігаємо, як на наших очах відбувається чисте зло. На Землі немає місця для війни. Є лише місце для любові та миру. Ми спостерігаємо, як наших українських братів і сестер, маленьких дітей вбивають лише за те, що вони українці, які хочуть демократії і бути вільними», – заявив керівний партнер інвестиційної компанії Gerber Kawasaki Хатем Діаб.

Підприємець наголосив, що ми американці будуть намагатися робити все що в їх силах, щоб українці досягли успіху в цій боротьбі і у щоб в України було все необхідне, щоб перемогти.

«На Землі немає місця для темряви, є місце лише для світла. І яким темним не було б сьогодні, я впевнений, що незабаром все налагодиться. Тож ми любимо вас, ми посилаємо вам наші сили, і ми сподіваємося, що ви скоро переможете», – зазначив Хатем Діаб.

Нагадаємо, з ініціативи «Фундації Течія» на WePlay Esports Arena L.A. відео в підтримку України записали режисер Роланд Еммеріх, ІТ-підприємець Андрій Комаровський, посол Бельгії в США Гунтер Слеуваген, власник каршерінгового бізнесу Іван Агапчев, інфлюенсерка Анна Шерман та інші відомі підприємці та лідери думок.

Також «Фундації Течія» продовжує забезпечувати гуманітарною допомогою захисників України та жертв війни. Уже придбано та відправлено необхідних речей на понад 231 млн грн ($7,9 млн).

ua en