«Фундація Течія» передала три апарати ШВЛ українським лікарням

Вони уже працюють в лікарнях Хмельницького, Кропивницького та Києва. Кошти на придбання обладнання, а це майже 3 млн грн, пожертвували засновники WePlay Esports. Тепер у реанімаційних відділеннях лікарень буде простіше боротися з наслідками вірусу COVID-19.

«Фундація Течія» передала три апарати ШВЛ українським лікарням

«Соціально відповідальний бізнес – це про справи. Ми виділили ресурси, щоб допомогти медикам рятувати якомога більше людей під час пандемії вірусу. Ми закликаємо якомога більше підприємців долучатися до ініціатив українського бізнесу з боротьби проти коронавірусу», – зазначив Олег Крот, співзасновник WePlay Esports та холдингу TECHIIA.

Відтак вдалося купити 2 апарати штучної вентиляції легень Graphnet TS вартістю 850 тис. грн кожен, та GRAPHNET ADVANCE вартістю 1,2 млн грн, виробництва американської компанії Tecme. Апарати можна використовувати як для дорослих, так і для дітей.

Апарати ШВЛ Graphnet TS допомагають пацієнтам Хмельницької міської дитячої лікарні та обласної дитячої лікарні у Кропивницькому. GRAPHNET ADVANCE працюватиме у Київській міській клінічній лікарні №9.

ua en