Нове технологічне обладнання для Національного університету оборони

Допомога армії -  перший пріоритет сьогодні для Фундації Течія, однак підтримувати треба не тільки діючих захисників, але і тих, хто тільки готується й навчається тому, як треба обороняти рідну країну.

Фундація Течія на чолі з президентом організації Олегом Кротом спільно з благодійним фондом “Батальон Волонтер” дбають про вихованців Національного університету оборони та забезпечують навчальний заклад технічними новинками в умовах війни. Благодійники певні, майбутня безпека країни неможлива без гідної фахової освіти для військових сьогодні.

У рамках благодійної допомоги для вишу, який виховує майбутніх офіцерів, було передано проектори, сучасні VR-окуляри та планшети, що зроблять навчання курсантів значно ефективнішим.


 

Сучасні підходи до навчання та наявність професійної технічної бази є критично необхідними для тих, хто має будувати стратегії, вигадувати плани і знаходитися в пошуку нових способів, аби завжди бути на один крок попереду ворога.
За словами працівників навчального закладу, наявність публічної допомоги від благодійників відчутно піднімає дух для тих, хто навчається військовій справі у найтяжчий для країни час.  

Моральний дух - теж у фокусі допомоги благодійників, тому частину коштів було спрямовано на завершення роботи над муралом “Наша земля”, який знаходиться на території університету.

Як полюбляють казати військові: “Треба вчити свою історію зараз, щоб потім не довелося вчити історію ворога”.




 

ua en