«Фундація Течія» допомогла придбати ліки та медзасоби для ЗСУ

ГО «Фундація Течія» профінансувала закупівлю медичних засобів та препаратів для українських військових. Організація передала 100 тис. грн Міжнародному благодійному фонду PatriotUA, який придбав та передав ліки та засоби тактичної медицини підрозділу на Київщині.

«Фундація Течія» допомогла придбати ліки та медзасоби для ЗСУ

«Ліки та засоби для тактичної медицини під час війни потрібні щодня. Ми безперервно забезпечуємо ряд підрозділів необхідними медзасобами, тож дякуємо «Фундації Течія» та усім, хто допомагає нам робити цей процес ефективним та безперервним. Країна потребує підтримки, військові потребують ліків. А ми потребуємо допомоги благодійними внесками. Кожна гривня наближує успішний результат», – наголошує заступник директора фонду Patriotua Юрій Койра.

Медичні засоби, серед яких турнікети, бандажі, термоковдри, протиопікові пов'язки, хімічні грілки та ліки першої допомоги вже доставлені військовому підрозділу, розташованому в Київській області.

«Фундація Течія» допомогла придбати ліки та медзасоби для ЗСУ

«Ми отримали необхідні медзасоби, ще й з доставкою до нашого лісу. Дякуємо! Далі ми їх розподілимо згідно з потребами підрозділів, щоб використати все максимально ефективно. Сил і натхнення продовжувати робити волонтерську справу», – зазначив військовослужбовець, який прийняв допомогу.

Нагадаємо, з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну «Фундація Течія» придбала гуманітарну допомогу для захисників України та жертв війни на понад $60 млн.

ua en